top of page

e-SMM Belge Gönderim Tipi Kontrolü & e-Posta Gönder Butonu

Değerli Müşterilerimiz,


Sizlerden gelen geri bildirimleri dikkate alarak eLogo Özel Entegratörlük Portalımızda yaptığımız geliştirmeler kapsamında e-SMM belgelerinin e-posta gönderimleri için parametrik yapı oluşturulmuş olup e-SMM Belge Gönderim Tip Kontrolü Tanımı "Tümü" ya da "Kağıt "olarak seçildiğinde e-SMM belgesindeki e-posta adresinin formatı kontrol yapılabilecektir.


efatura.elogo.com.tr portal hesabında Ayarlar > Parametreler > e-Posta Hizmeti Parametreleri > e-SMM Belge Gönderim Tip Kontrolü Tanımı paremetresini kullanarak gerekli tanımlamayı yapabilirsiniz.


Ek olarak e-Fatura, e-Müstahsil Makbuzu ve e-Serbest Meslek Makbuzu gönderim ekranlarına 'e-Posta Gönder' butonu eklenmesi çalışması devreye alınmıştır.


Bilgilerinize sunarız.


Saygılarımızla,

DeltaTeam Ekibi

14 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Logo CRM Mobil V2 İçin Yeni Sürüm (2.12)

Değerli Müşterilerimiz, DeltaTeam olarak siz değerli iş ortaklarımıza ve kullanıcılarımıza maksimum fayda sunmak üzere ürünlerimizi sürekli geliştiriyor, yeni sürümlerle portföyümüzü güçlendiriyoruz.

Logo Flow Mobil İçin Yeni Sürüm (1.07)

Değerli Müşterilerimiz, ​ DeltaTeam olarak siz değerli iş ortaklarımıza ve kullanıcılarımıza maksimum fayda sunmak üzere ürünlerimizi sürekli geliştiriyor, yeni sürümlerle portföyümüzü güçlendiriyoruz

bottom of page